Boekenberglei 22

Adres

 
Boekenberglei 22 (ingang via Boekenbergplein)
2100 Deurne

Telefoon

 
032838862 (steeds op afspraak)
 
 

Momenteel mag u een afspraak maken door hier te klikken, of telefonisch op 03.283.88.62 

 

Praktisch

Een afspraak voor een behandeling kan pas plaatsvinden nadat er vooraf tijdens een consultatie voldoende uitleg is gegeven.

Gelieve een afspraak minimum 48 uur voordien te annuleren indien u deze niet kan nakomen. Zo biedt u ook iemand anders de mogelijkheid om sneller te worden geholpen. Wij behouden ons het recht u een administratieve kost (20 euro) aan te rekenen indien u uw afspraak niet tijdig annuleert.

De avondraadpleging is er bij voorkeur voor patiënten die overdag niet op raadpleging kunnen komen. Wie een avondafspraak niet nakomt, kan geen nieuwe avondafspraak krijgen en dient dus overdag te komen.

Er kan betaald worden met Bancontact en Payconiq.

 

Openbaar vervoer

 
  • Tramlijn 4 - Halte Eksterlaar (deze lijn komt ook voorbij het Sint-Vincentiusziekenhuis)
  • Tramlijn 9 - Halte Eksterlaar
  • Bus 19 - Halte Eksterlaar
  • Bus 20 - Halte Deurne Boekenbergpark

voor meer informatie kan u terecht op : www.delijn.be

 

Attesten en GDPR

Voor het invullen van formulieren en attesten is informatie en tijd nodig. Daarom kom je hiervoor op raadpleging.

Via e-mail kunnen er geen medische vragen beantwoord worden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen (GDPR regels)

Het klaarleggen van voorschriften is door de wet op het geneesmiddelenverbruik met de geneesherenprofielen en de streepjescode beperkt. Vraag dus voldoende voorschriften op consultatie.

Je arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden

© Dermatoloogvandyck.be